huiswerkbegeleiding - De studieclub in Abcoude
15597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15597,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

huiswerkbegeleiding

Leerlingen op de middelbare school hebben vaak moeite met plannen. In het leven van een puber is alles belangrijker dan huiswerk en discipline op deze leeftijd is helemaal lastig!

 

De huiswerklas biedt een oplossing. Het doel van de huiswerkbegeleiding is je kind meer inzicht te geven in de stof en eventuele achterstanden weg te werken. Doordat je kind de leerstof beter begrijpt zal hij meer zelfvertrouwen krijgen en zich zekerder voelen.

 

Een team van zeer gemotiveerde studenten verzorgt de huiswerkklas op de studieclub. In iedere huiswerkklas zitten maximaal vijf leerlingen zodat iedere leerling voldoende aandacht krijgt.

 

De student:

  • inventariseert welk schoolwerk de leerlingen hebben
  • maakt samen met de leerling een weekplanning
  • ondersteunt leerling bij het maken van het huis- en leerwerk.
  • overhoort leerlingen waar nodig
  • geeft feedback op behaalde doelstellingen en resultaten (hoe staat de leerling ervoor, wat is de volgende stap)

 

Klik hieronder voor onze tarieven en werktijden:

diensten

Individuele begeleiding

De studieclub biedt drie verschillende soorten individuele begeleiding namelijk: studiecoaching, bijles en coach blokkadestress en faalangst.

Trainingen

De studieclub biedt zowel groepstrainingen als individuele trainingen aan, om de overgang naar het voortgezet onderwijs zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

verhalen van leerlingen en ouders