hoe werken wij - De studieclub in Abcoude
16128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16128,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

hoe werken wij

Na het eerste contact wordt een afspraak gemaakt voor een intake gesprek samen met de ouders en de leerling. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op individuele wensen, omstandigheden, vaardigheden en uitdagingen van de leerling.

 

Op basis van het intake gesprek stellen we een individueel plan van aanpak op. De gekozen aanpak bespreken we vooraf met de studenten die de leerling gaan begeleiden . Ook specifieke aandachtspunten nemen we door. Al onze studenten hebben een training gevolgd aangaande studievaardigheden, plannen, geheugenstrategieën. Daarbij coachen wij de studenten op specifieke aandachtspunten.

hoe-werken-wij-de-studieclub

diensten

huiswerkbegeleiding

Leerlingen op de middelbare school hebben vaak moeite met plannen van hun huiswerk. De huiswerklas biedt een oplossing.

individuele begeleiding

De studieclub biedt drie verschillende soorten individuele begeleiding namelijk: studiecoaching, bijles, coach, blokkadestress en faalangst.

trainingen

De studieclub biedt zowel groepstrainingen als individuele trainingen aan, om de overgang naar het voortgezet onderwijs zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

verhalen van leerlingen en ouders