hoe werken wij - De studieclub in Abcoude
16128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16128,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

hoe werken wij

Na het eerste contact wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek met de ouders en de leerling.

Op basis van het intakegesprek stellen we een plan van aanpak op. De gekozen aanpak bespreken we vooraf met de student die de leerling gaan begeleiden. De studenten worden weer begeleid en ondersteund door een expert.  De lijnen zijn kort en er is veel contact mogelijk tussen studenten, leerlingen en ouders. Op verzoek wordt er ook contact gelegd met school.

hoe-werken-wij-de-studieclub

diensten

huiswerkbegeleiding

Leerlingen op de middelbare school hebben vaak moeite met plannen van hun huiswerk en effectief en efficiënt omgaan met hun schoolwerk. De huiswerklas biedt een oplossing.

individuele begeleiding

De studieclub biedt drie verschillende soorten individuele begeleiding namelijk: studiecoaching, bijles, en blokkadestress en faalangst. Daarnaast bieden wij aan het begin van het schooljaar ook een booster wiskunde aan voor alle leerjaren.

trainingen

De studieclub biedt zowel groepstrainingen als individuele trainingen aan, om de overgang naar het voortgezet onderwijs zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

verhalen van leerlingen en ouders