missie en visie - De studieclub in Abcoude
15657
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15657,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

missie en visie

De studieclub, leuker en beter leren.

 

Bij de studieclub geloven we dat het belangrijk is om de uitdaging van school aan te gaan. We geven de leerlingen positieve terugkoppeling om voldoende inspanning en inzet hiervoor te leveren. Op die manier leert het kind succes op school aan inspanning te koppelen, en hierdoor ontstaat zelfvertrouwen en motivatie bij het kind. De studieclub biedt een prikkelarme omgeving waar leerlingen zich kunnen concentreren op hun schoolwerk.
Dat maakt leren leuker. 

 

Wij bieden huiswerkbegeleiding met een unieke en persoonlijke aanpak. We vinden het  belangrijk dat iedereen de begeleiding krijgt die nodig is. De studieclub activeert het werkgeheugen van een leerling en gaat uit van de theorie van Dweck.  Zo leren wij de leerlingen hoe ze het beste kunnen leren, ondersteunen wij ze in bij alfa, beta en gammavakken en weten we hoe we leerlingen met stress meer zelfvertrouwen kunnen geven in hun eigen kunnen.
Dat maak leren beter.

hoe-werken-wij-de-studieclub

diensten

huiswerkbegeleiding

Leerlingen op de middelbare school hebben vaak moeite met plannen van hun huiswerk. De huiswerklas biedt een oplossing.

individuele begeleiding

De studieclub biedt drie verschillende soorten individuele begeleiding namelijk: studiecoaching, bijles, coach, blokkadestress en faalangst.

trainingen

De studieclub biedt zowel groepstrainingen als individuele trainingen aan, om de overgang naar het voortgezet onderwijs zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

verhalen van leerlingen en ouders