Nieuws

Aanpassingen tijdens Covid-19 Periode

De Studieclub gaat open:

We zijn druk bezig met het indelen van (nieuwe) leerlingen en hun begeleiders. Vanaf 30 augustus gaan de deuren van de Studieclub open. U kunt via info@destudieclub.com aangeven op welk tijdstip en/of van welke begeleider uw zoon of dochter bijles of huiswerkklas wil volgen. 

Wij hebben natuurlijk ook te maken met het besmettingsgevaar van Covid-19 en volgen de richtlijnen van het kabinet en RIVM. Naast de algemene afspraken hebben zijn er extra werkplekken gecreëerd en schotten besteld die tussen de begeleiders en leerlingen geplaatst worden. Omdat een goede ventilatie van cruciaal belang is blijven deuren en ramen open. 

Online huiswerkbegeleiding:

Onze ervaren en enthousiaste begeleiders bieden ook online huiswerkbegeleiding aan. In kleine groepjes van slechts 2 kinderen met één tutor, zodat er individuele aandacht gegeven kan worden aan ieder kind. Er wordt gestart met het maken van een planning, je kan al je vragen stellen,  en je gaat goed aan de slag. Na het werken wordt het huiswerk  nagekeken en de leerstof overhoord. Door de structuur van de huiswerkklas ga je een stuk sneller door je huiswerk heen, dan als je dit zelf zou doen, en dit motiveert natuurlijk enorm!

Online Bijles:

Dit is een uitstekende periode om opgedane achterstanden weg te werken met behulp van bijles voor een vak. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een tutor die specifiek gaat kijken waar de behoefte ligt bij jou om je bij te spijkeren in dit vak. De bijles vindt online plaats en is altijd een-op-een. Je zelfvertrouwen en motivatie krijgen een boost van de betere cijfers die je hierdoor gaat halen!