Leerplan op maat

De Studieclub is een leerpraktijk met een unieke, persoonlijke aanpak. Uw kind krijgt exact de begeleiding die het nodig heeft. Daarom maken we voor ieder kind een eigen plan .

We combineren uitgebreide psychologische, pedagogische en didactische kennis.

Voor de een betekent dit een fijne, rustige plek waar je onder begeleiding huiswerk kan maken. Daarnaast krijgt uw kind hulp bij het plannen, structureren en overhoren. Andere kinderen hebben er baat bij om naast huiswerkbegeleiding ook een werkgeheugentraining of een faalangsttraining te krijgen. Daarin is de huiswerkclub uniek omdat alle psychologische kennis onder één dak zit. En zo leveren we optimaal resultaat.

De studieclub ondersteunt scholieren van de basisschool (groep 7 en 8) en het voortgezet onderwijs (van VMBO t/m Gymnasium). De schooltijd is een zeer intensieve periode voor kinderen en ouders. Het combineren van school, werk, sociale verplichtingen en vrije tijd kan heel complex zijn. Soms lopen leerlingen daarin vast en is er behoefte aan externe ondersteuning en begeleiding. De persoonlijke en professionele aanpak van de studieclub zorgt voor een omgeving die de schoolprestaties van onze clubleden optimaliseert.

Wij zijn in Abcoude gevestigd waardoor de scholieren uit Abcoude rustig in hun eigen omgeving huiswerkbegeleiding kunnen krijgen, en daarna meer vrije tijd overhouden.